Lid van de Kristal Compagnie

Published by Ronald on

Sinds kort is Firm Ground Engineering een actief lid geworden van de Kristal Compagnie: een co-operatie van hoog-gekwalificeerde zelfstandige ondernemers op het gebied van complexe ruimtelijke projecten.

Kristal Compagnie richt zich op de aandachtsgebieden Waterbescherming, Civiele projecten, Ruimtelijke ordening, Gebiedsontwikkeling en Energie transitie. Daarmee vormt de co-operatie een goede verbreding van ons netwerk. Om gezamenlijk opdrachtgevers een totaaloplossing te bieden voor complexe uitdagingen in ruimtelijke projecten. En om kennis en ervaring mee te delen.

Ronald Damen versterkt als lid de Kristal Compagnie met zijn ervaring als technisch manager en expert op het raakvlak van grond en water.

De leden van Kristal Compagnie bieden onderlinge ondersteuning, maar met behoud van zelfstandigheid. Daardoor kunnen we onze klanten nog beter helpen. Naast onze technisch inhoudelijke kracht kunnen we via ons lidmaatschap van Kristal Compagnie nu ook invulling geven aan contract management, projectbeheersing, vergunning verlening en andere aspecten.

Dit is een mooi moment in de ontwikkeling van Firm Ground Engineering. We kijken ernaar uit om samen met Kristal Compagnie projecten vorm te geven.


1 Comment

1 jaar - Firm Ground Engineering · 27/09/2021 at 2:08 pm

[…] We hebben bijgedragen aan spraakmakende programma’s, zoals het Programma Bruggen en Kademuren van de Gemeente Amsterdam en de Innovatieagenda Bronaanpak Spoortrillingen van ProRail. We hebben onze expertise op het gebied van funderingen ingezet met tal van reviews en heibaarheidsanalyses, in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld met onze Nieuw-Zeelandse partner A O’Sullivan & Associates. Samen met het Friese Interra hebben we geotechnische ontwerpen gemaakt voor een aantal mooie woningbouwprojecten. En ook zijn we actief lid geworden van Kristal Compagnie. […]

Comments are closed.